De Klaptafel bij Beau Marais: Het Vervolg

Welkom terug bij Wijndomein Beau Marais in Koersel, Limburg. Ontdek opnieuw de passie en de unieke smaken die Beau Marais te bieden heeft.

Monokini

Ook Limburgse natuurwijn pronkt nu op het schap

Natuurwijnen zitten in de lift. De vraag groeit, vooral bij een jong publiek.

Lees hier het volledig artikel

Cool Climate Wine Award 2023!

Cool Climate Wine Award 2023!

Le Canard de Beau Marais wint een zilveren medaille in de klasse “witte barrique wijn” op de Cool Climate Wines Award 2023!

Lees meer

De Klaptafel bij Beau Marais

De Klaptafel is op bezoek in Wijndomein Beau Marais. Neen, niet in Frankrijk maar in hartje Limburg in Koersel. Hier worden lekkere bubbeltjes gemaakt die we geen Champagne mogen noemen.

Le Lapin Beau Marais

Cool Climate Wine Award!

Le Lapin de Beau Marais wint een zilveren medaille in de klasse “witte barrique wijn” op de Cool Climate Wines Award 2022!

Lees meer

Samenwerking met restobar Oogst van Eden, lokaler kan het niet!

Je moet maar zot zijn. In een mijndomein, een wijndomein willen starten.

We bevinden ons in Beringen, een middelgroot stadje in het westen van Limburg, vooral bekend door een rijk mijnverleden.

Lees hier het volledig artikel.

Domein Beau Marais slaagt in mission impossible

Met wijngaarden in Koersel en Beverlo is Beau Marais het meest noordelijke wijndomein in Limburg. Bij de eerste aanplant in 2014 leek het gekkenwerk. Maar kijk, vandaag komen hier mooie wijnen vandaan.

Lees hier het volledig artikel.

Lekker lokaal, de Belgische wijnen van Beau Marais.

Blijf-in-je-kot promofilmpje

Andries Scheppers

Als wijnboer moet je één worden met de natuur

Wijn verbouwen in Beringen? Een utopie? Niet voor Beringse wijnbouwer Andries Schepers. Andries is wijnboer op het domein Beau Marais in Beverlo. Hierbij krijgt hij hulp van vrouw en familie. Wij zochten hem op om wat meer te weten te komen over zijn passie voor de wijnbouw.

Lees hier het volledig artikel.

Beaumarais Events December 2019

Be welcome at our upcoming events!

Shop local & original !  

1/12 at CAVIAR — Hasselt

13+14+15/12 at Dépôt Albert — Beringen

Viteff

Top Tasting of our products in Champagne!

Elke 2 jaar wordt in Champagne een beurs georganiseerd speciaal voor mousserende wijnen volgens de Champagne methode.  Wijnbouwers van over de hele wereld komen er samen om de nieuwste machines, technieken enz te bekijken.  Er wordt een soirée georganiseerd waarbij de verschillende oenologen wijnen mogen presenteren waar ze fier op zijn.  Maximaal 1 domein per land!  Wij waren bijzonder fier om België te mogen vertegenwoordigen naast nog 24 andere landen.

De reacties van de aanwezige oenologen en sommeliers was zo bijzonder goed dat we nog meer gemotiveerd zijn als ooit tevoren om verder aan de weg te timmeren.

Wie weet wordt Limburg wel een mini Champagne :-)

 

Exclusive winetasting at CAVIAR hasselt!

Exclusive winetasting for our followers on social media & the clients of Caviar! Be more than welcome!

 CAVIAR meets SPIRITS

CAVIAR meets SPIRITS

Late night shopping from 14h till 20h with our HOME BREWED GIN & GRAPPA in your hand!

THURSDAY THE 6ST OF JUNE

We are on the market!

We are on the market!

Onze “Renard” en “Sanglier” zijn krijgers die we nog niet getemd hebben waardoor ze momenteel nog rijpen op de barriques om fluweelzacht te worden.

De andere producten zijn vandaag wel reeds beschikbaar bij onze horecapartners en/of af te halen bij Caviar in Hasselt.
Boek snel je tafeltje bij ‘t Hoeveke Beringen, Barnaba Koersel, Taratata Hasselt, Da Gianni Ham, Ristorante Italia Beringen, La Ghironda Meerhout of Vivo Geel!

Lancering!

Eindelijk! We zijn bijna klaar… Gestart in 2010, eerste aanplant in België in 2014, 2019 de eerste producten op de markt! All good things take some time…

Half augustus tonen we met grote fierheid het complete assortiment aan alle wijnliefhebbers! Volg ons op Instagram en Facebook en blijf up to date!